Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیر آموزش و پرورش بروجرد گفت: مدیران مدارس هنرستان ما می‌بایست به سمت خودکفایی و تولیدمحوری بروند.

محمد مهرافزون در جلسه‌ با مدیران مدارس فنی و حرفه‌ای و کاردانش آموزش و پرورش بروجرد که امروز ۱۸ آبان‌ماه پیرامون مسائل، چالش‌ها و مشکلات این مدارس در سالن کنفرانس اداره برگزار شد، اظهار کرد: مدیران مدارس هنرستان ما می‌بایست به سمت خودکفایی و تولید محوری بروند و دانش‌آموزان خلاق، با استعداد و دارای توانایی‌های فنی همراه با علم بروز شناسایی شوند و بستر مناسب برای ترقی و پیشرفت آنها در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عوامل جذب هنرجو در هنرستان‌ها، تصریح کرد: داشتن تجهیزات مناسب در جذب هنرجو موثر است سال گذشته تجهیزاتی برای هنرستان‌ها تهیه شد و امسال هم سعی بر این است تجهیزات بیشتری تهیه کنیم در کنار بروزرسانی تجهیزات، جایگزینی و جابجایی تجهیزات، بروزرسانی رشته‌های هنرستان که متناسب با بازار کار باشد، برجسته سازی خروجی هنرستان‌ها و هنرجوهای کارآفرین و ارتباط با موسسات تخصصی که در محیط کار داریم می‌توانند در جذب هنرجو مفید باشند.

این مسئول تصریح کرد: بهره‌وری در آموزش وپرورش، استفاده موثر و بهینه از منابع و نیروی کار و اطلاعات  برای دستیابی به خروجی‌های بیشتر است که در آموزش و پرورش نیروی انسانی و منابع مالی مناسب یکی از مهمترین مواردی است که در رسیدن به این بهره‌وری نقش اساسی و مهمی ایفا می‌کند و بهینه‌سازی بیش از آنکه متوجه خلق امکانات تازه و ایجاد ظرفیت‌های جدید باشد متوجه اصلاح و بهبود وضعیت موجود است.

وی با اشاره به سرانه‌های آموزشی مدارس، خاطرنشان کرد: ضعف و کاستی‌های موجود در نظام تأمین و تخصیص منابع مالی در آموزش و پرورش سبب دور شدن مدارس از دستیابی به اهداف مصرح در سند تحول می‌شود در مدارس با تنگناهای مالی مواجه هستیم و متأسفانه سرانه‌های آموزشی در حدی برای مدارس ما نیست تا بتوانند با خیال آسوده تجهیزات و وسایل لازم را برای رفاه آموزشی و پرورشی دانش آموزان فراهم کنند و کمبود اعتبارات و عدم تزریق بودجه‌های سرانه‌ای دست و پای مدیران مدارس در فراهم سازی بسترهای آموزشی بسته است که امیدواریم با کمک مدیران در سطوح بالاتر و وزارت  با رایزنی با نماینده‌ها سعی کنند این چالش‌ها و مشکلات را درحد امکان مرتفع کنند.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد با اشاره به سرانه هنرستان‌ها وآموزش هنرآموزان، اضافه کرد: رشته‌های مهارتی در هنرستان‌های کاردانش و فنی و حرفه‌ای به مراتب نیازمند سرانه بالاتری برای تأمین ملزومات و مواد مصرفی کارگاهی هستند.

مهرافزون بیان کرد: تخصیص سرانه بسیار اندک به هنرستان‌ها در حالی است که یکی از محورهای مهم در سند تحول، توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش است.

وی ادامه داد: بدیهی است با تخصیص چنین سرانه‌ها و سایر  بودجه‌هایی که برای توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش و برون‌سپاری آموزش‌های مهارتی هنرستان‌ها لحاظ می‌شود؛ توسعه مورد نیاز کشور در این بخش رخ نخواهد داد.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد ضمن اشاره به رعایت اصول مدیریت زمان در امور محوله و دوری از رویکرد سنتی و سیستم گرا توجه به رویکردهای نوین و نتیجه‌گرا، اظهار کرد: در برون سپاری دقت داشته باشیم که در کنار صرفه‌جویی مالی چه میزان توانسته است در مسیر انتظارات و هدف گذاری‌های تعلیم و تربیت گام بردارد، نظارت دقیق داشته باشیم و با برنامه‌ریزی مدون و معقول و آینده‌گری و پیش‌بینی اقدامات لازم در زمینه رسیدن به اهداف آموزش و پرورش انجام شود و استفاده از ظرفیت اولیا و خیرین مشارکت‌های مردمی برای بهبود وضعیت کارگاه‌ها و تجهیزات می‌تواند بسیار ثمر بخش باشد.

مهرافزون در خصوص بازگشایی مدارس واینکه امتحانات دی ماه به صورت حضوری برگزار خواهد شد، افزود: باید آفت یادگیری در وضعیت شیوع بیماری کرونا و جلوگیری از افت تحصیلی دانش آموزان با جدیت پیگیری شود.

وی اظهار کرد: نحوه ارائه خدمات و آموزش‌های ترکیبی از اولویت‌های اداره آموزش و پرورش بروجرد است و در کنار آموزش‌های ترکیبی و بازگشایی آرام و تدریجی مدارس؛ نظارت دقیق بازرسین بهداشت از مدارس به عمل می‌آید ومدیران ما باید در تبلیغ و ترویج واکسیناسیون و اهمیت آن در جلوگیری از شیوع بیماری  پیشگام باشند و رصد و پایش برگه واکسن به عنوان شناسنامه سلامت دانش آموزان باید در مدرسه  مستمر انجام شود.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد تصریح کرد: طبق بخشنامه‌های وزارت آموزش و پرورش بازگشایی مدارس می‌بایست به صورت تدریجی است و با توجه به شرایط کرونایی به هیچ عنوان به دانش آموزان و اولیای آنها برای شرکت حضوری در مدارس اجبار نشود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها وزارت آموزش وپرورش هنرجو هنرستان بروجرد مدیر آموزش و پرورش بروجرد مدیران مدارس فنی و حرفه ای دانش آموزان هنرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۵۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: امسال ۲۷ هزار دانش‌آموز استان در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند و اوراق امتحانی در استان تصحیح نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، ابوالقاسم اکبری امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در سال تحصیلی جاری ۲۶۰۱ آموزشگاه در استان با ۱۹۷ هزار دانش‌آموز در ۹ هزار کلاس فعال است.

وی افزود: ۱۷۵ هزار دانش‌آموز در مدارس دولتی و ۱۷ هزار در مدارس غیردولتی درس می‌خوانند؛ ۱۳ هزار و ۷۶۹ معلم در مدارس دولتی مشغول به کار هستند که ۷۳۳۳ نفر خانم و مابقی آقایان هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با تاکید بر اینکه زیرساخت‌های آموزش و پرورش طی دو سال گذشته با رشد خوبی مواجه شده، گفت: ۷۰ پروژه طی این مدت به بهره‌برداری رسیده و ۸۵ پروژه با ۳۶۰ کلاس درس در حال ساخت است.

وی افزود: ساخت ۱۳ مدرسه با ۱۲۰ کلاس درس در مناطق طرح جهش ملی مسکن ساخته خواهد شد؛ اکنون ۳۷۳ کودکستان در سراسر استان مجوزهای فعالیت را از آموزش و پرورش اخذ کرده و ۳۲۶ مورد فعال شدند.

اکبری زیرساخت‌های ورزشی را نیز تشریح کرد و گفت: ساخت چمن‌های مصنوعی در خراسان شمالی نسبت به استان‌های هم طراز ۵۰ درصد بیشتر است.

اکبری گفت: ۱۸ زمین ورزشی رو باز برای دختران در حال ساخت است؛ ساخت ۲۰ اتاق درس تربیت بدنی نیز انجام شده و ۱۷ میلیارد تومان برای تجهیزات ورزشی مدارس جذب شده است.

وی با اشاره به پراکندگی بالای روستاهای استان افزود: ۴۸ درصد مدارس استان در روستاها هستند و ۱۸ مدرسه تک دانش‌آموزی و ۱۳۴ مدرسه کمتر از پنج دانش‌آموزی در خراسان شمالی فعال است که نشان می‌دهد جمهوری اسلامی چه مقدار به عدالت آموزشی اهمیت می‌دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در پایه‌های دهم تا دوازدهم آزمون‌ها به صورت نهایی برگزار می‌شود؛ مجموعاً حدود ۲۷ هزار دانش‌آموز در این آزمون‌ها شرکت خواهند کرد.

وی افزود: تصحیح اوراق امتحانی نهایی در خراسان شمالی انجام نمی‌شود تا از هر گونه تخلف احتمالی جلوگیری شود؛ تصحیح نیز به صورت سوال به سوال خواهد بود و هر معلم یک سوال را بررسی می‌کند.

وی افزود: امسال ۵۰۹ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای علمی حائز رتبه برتر شدند که آماری خیره‌کننده است؛ همچنین سه مدال برنز جهانی کسب شد.

اکبری خاطرنشان کرد: ۱۳۱۱ نفر کودک شش تا ۱۱ سال بازمانده از تحصیل در استان وجود داشتند که ۱۰۱۱ نفر شناسایی و تعیین تکلیف و جذب آموزش و پرورش شدند.

وی در انتها گفت: طی دو سال گذشته حدود دو هزار ردیف استخدامی ماده ۲۸ اخذ شده است؛ از این تعداد ۱۰۸۹ نفر مربوط به امسال است که این رقم در دهه اخیر بی سابقه است.

کد خبر 748897

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟