Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@15:08:59 GMT

۲۱ کلاس درس در شهرستان بروجرد افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۶۴۹۲۶

۲۱ کلاس درس در شهرستان بروجرد افتتاح شد

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد، با حضور دکتر مقصودی نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی، مهندس رضوی ریاست مجمع خیری مدرسه ساز استان، حجت الاسلام و المسلمین خلج امام جمعه بخش اشترینان، مهندس غفوری نژاد مدیر کل نوسازی مدارس لرستان، مهندس حسین گودرزی مدیر کارخانه عظام خودروی بروجرد (خیر مدرسه ساز)، رضاییان معاونت اجرایی و نظارت، خرم آبادی معاونت مشارکت‌های مردمی، احمدی معاونت فنی، ناظرین و سرناظر نوسازی مدارس، مدیران آموزش و پرورش‌های بروجرد و اشترینان، ۶ واحد آموزشی در مناطق مذکور به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در این مراسم مهندس غفوری نژادمدیر کل نوسازی مدارس استان لرستان  اظهار داشت: امروز ۲۱ کلاس درس در قالب ۶ واحد آموزشی با ۳۰۰۰ متر مربع زیربنا و با مشارکت خیرین ارجمند مدرسه ساز در مناطق کم برخوردار شهرستان بروجرد و بخش اشترینان افتتاح شد که برای ساخت آن‌ها بیش از ۱۲ میلیارد تومان سرمایه گزاری شده است.

او ضمن تشکر از همه خیرین گرانقدر مدرسه ساز از زحمات و حسن نظر شرکت خودرو سازی عظام خودروی بروجرد بطور خاص قدر دانی کرد و افزود: امروز ۶ مدرسه تحویل آموزش و پرورش شده که از این میزان دو پروژه ۶ کلاسه با همیاری مدیران شرکت مزبور انجام پذیرفت که نشان از حس مسئولیت پذیری این عزیزان در انجام وظایف اجتماعی دارد.

مدیر کل نوسازی مدارس استان در ادامه اذعان داشت: غلبه بر مشکلات موجود در بحث فضا‌های آموزشی با اعتبارات محدود دولتی خیلی مشکل است، اما مشارکت خیرینی مثل شرکت عظام خودرو، نایل شدن به این هدف را برای سیستم آموزش و پرورش کشور در دسترس‌تر قرار می‌دهد و ما از همین جا از همه شرکت‌ها و کارخانه‌ها که امکان سرمایه گزاری در این بخش را دارند دعوت می‌کنیم برای ساخت مدرسه برای نوباوگان و عزیزان دانش آموزان در مناطق محروم و کم برخوردار، آستین همت را بالا بزنند.

غفوری نژاد با قدردانی از فعالیت‌های مجمع خیرین مدرسه ساز و شخص مهندس رضوی ریاست مجمع، گفت: قدم‌های موثر ایشان موجب برکات زیادی شده است که ماحصل آن افتتاح ۲۳۸ کلاس درس در قالب ۷۴ واحد آموزشی، تنها در نیمه نخست سال جاری می‌باشد.

او از نمایندگان مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی جهت پیگیری افزایش اعتبارات نیز قدردانی کرد و خواستار مساعدت بیشتر ایشان در تحقق این امر مهم شد.

در ادامه مهندس رضوی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز اظهار داشت: از سال ۱۳۷۸ تا کنون بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان وجه نقد، خیرین مدرسه ساز برای ساخت مدرسه در لرستان هزینه کرده اند و امروز هم شاهد به ثمر نشستن کار نیک یکی از همین عزیزان هستیم.

رضوی افزود: تلاش‌های ما در بحث فراهم آوردن زیر ساخت‌های آموزشی کماکان و با قدرت ادامه دارد، اما عمق محرومیت به حدی زیاد است که نیازمند مشارکت آحاد مردم در این کار عام المنفعه و خداپسندانه هستیم.

 مقصودی نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از کار نیک خیرین مدرسه ساز و بالاخص مسئولین شرکت عظام خودروی بروجرد گفت: برای توسعه نیازمند ایجاد محیط آموزشی مناسب هستیم، چون پایه و اساس توسعه، آموزش و تعلیم و تعلم است.

مقصودی در ادامه عنوان کرد: توسعه‌ی آموزش و ایجاد بستر مناسب باید هم از جنبه سخت افزاری و هم از جنبه نرم افزاری مورد توجه قرار گیرد و با توجه به عمر بالای بسیاری از مدارس بروجرد بنظر می‌رسد، ساخت مدرسه در این منطقه مدتی مغفول مانده بود که با مدیریت جدید نوسازی مدارس، شاهد پویایی در این شهرستان هستیم.

 مهندس گودرزی بعنوان مدیر شرکت عظام خودرو نیز در این مراسم بیان داشت: تفاهم نامه‌ی اولیه ما با نوسازی مدارس برای ساخت ۱۵ مدرسه بوده است که خوشبختانه تا امروز ۴ مدرسه را ساخته ایم و برای عمل به مابقی تعهد خود آماده هستیم.

حجت الاسلام و المسلمین خلج امام جمعه اشترینان بعنوان سخنران پایانی این مراسم گفت: از برنامه‌های استکبار جهانی برای مستعمره کردن ملت‌ها، بی سواد کردن مردم است و ساخت مدارس بعنوان پایه و اساس آموزش در واقع جلوگیری از دستیابی آن‌ها به برنامه‌های شومشان است

انتهای پیام/ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: افتتاح طرح نوسازی و تجهیز مدارس خیرین مدرسه ساز نوسازی مدارس برای ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۴۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ساتبا، محمود کمانی، رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری برق (ساتبا) درباره روند توسعه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در مدارس کشور خاطرنشان کرد: در سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای با سازمان نوسازی مدارس و آموزش و پرورش داشتیم تا سامانه‌های خورشیدی در مدارس کشور توسعه پیدا کنند؛ این تفاهم‌نامه بین سازمان توسعه مدارس، ساتبا و خیرین مدرسه‌ساز منعقد شده است که خیرین علاوه بر ساخت مدارس، هزینه‌های احداث نیروگاه‌های خورشیدی بر روی پشت بام مدارس را هم متقبل شوند.

وی ادامه داد: ساتبا برق تولیدی این نیروگاه‌ها را با نرخ مناسب می‌خرد و عوائد حاصل از برق تولیدی به تأمین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس کمک بزرگی می‌کند. قم در این زمینه پیشتاز است و ۱۱ مدرسه در این استان به سامانه‌های خورشیدی تجهیز شده است.

کمانی با اشاره به افتتاح سه سامانه ۲۰ کیلوواتی در مدرسه خیر ساز غلام رضا زیرک در شهر قم، عنوان کرد: امیدواریم ساخت سامانه‌های خورشیدی در مدارس توسعه پیدا کند چرا که ظرفیت فوق العاده‌ای در کل کشور وجود دارد، این امر زمینه فرهنگ‌سازی دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور را فراهم می‌کند و به تولید برق پاک کمک می‌کند؛ هم اکنون ۱۰۰ مدرسه در کل کشور وجود دارد که نسبت به نصب سامانه خورشیدی اقدام کرده‌اند که امیدواریم توسعه پیدا کنند.

معاون وزیر نیرو با اشاره به برنامه توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر در کشور اظهار کرد: در کنار مدل‌های مختلفی که وزارت نیرو و ساتبا برای توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر شامل نیروگاه‌های بزرگ و بخش صنعت دارد، ساخت نیروگاه‌های کوچک مقیاس را در حوزه مدارس و نیز نهادهای حمایتی در حال پیگیری هستیم.

وی درباره جزئیات ساخت ۸۵۰۰ مگاوات نیروگاه‌های تجدید پذیر در دست ساخت در کشور بیان کرد: ما برای دو بسته نیروگاهی از شورای اقتصاد مجوز گرفته‌ایم که شامل یک بسته ۴۰۰۰ مگاواتی و بسته ۴۵۰۰ مگاواتی است؛ مناقصات مربوط به آن در سال گذشته، برگزار و برندگان آن اعلام و از این حجم نیروگاهی، ساخت ۲۵۰ مگاوات در استان قم قرار دارد که در چند ساخت گاه در حال پیگیری است؛ امیدواریم با تخصیص زمین، احداث این نیروگاه‌ها بزودی شروع شود.

بر اساس هدف‌گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه‌های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره‌برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.
لازم به ذکر است، تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت ۵ سال منعقد شده است.

هدف از امضای این تفاهمنامه، احداث سامانه‌های خورشیدی مقیاس کوچک و پاک توسط خیرین و سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی در مدارس کشور و توسعه فرهنگ بکارگیری انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری برق در جامعه معلمان و دانش آموزان است. با اجرای این تفاهم‌نامه‌، نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت حداقل ۲۰ کیلووات و غیر انشعابی در ۲۰ هزار مدرسه منتخب کشور با سرمایه‌گذاری خیرین برای انتفاع مدارس ساخته می‌شوند.

کد خبر 6090189 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است