Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیر آموزش و پرورش بروجرد گفت: تربیت نسلی آگاه با یاری دستان پر مهر خیرین مدرسه‌ساز تواناتر و پرثمرتر می‌شود.

محمد مهرافزون در مراسم افتتاح مدرسه ۶ کلاسه فتح‌المبین روستای گنجینه که امروز ۱۸ شهریورماه در همین روستا برگزار شد، اظهار کرد: تربیت نسلی آگاه و داشتن جامعه‌ای تحصیل‌کرده در سراسر ایران زیبا با یاری دستان پر مهر خیرین مدرسه‌ساز تواناتر و پرثمرتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: خیرین مدرسه ساز با خلوص نیت برای ارتقای تعلیم و تربیت فرزندان کشور با وقف اموال خود در شهرها و روستاهای مختلف کشور، دانش آموزان بسیاری را به آموختن و موثر شدن در آینده جامعه دعوت می‌کنند و امروزه با نگاه خوبی که مردم به امر مدرسه سازی دارند این بحث روز به روز در حال تقویت است و ابعاد آن در بین اقشار مختلف مردم در حال گسترش است و همه برای ساختن مدرسه احساس مسئولیت می‌کنند.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد با اشاره به اهتمام خیرین در ساخت مراکز آموزشی، پرورشی و فرهنگی که دانش آموزان در آنها تحصیل و باعث رشد جامعه می‌شود، خاطرنشان کرد: با یاری خداوند متعال امروز با همکاری و تلاش‌های خیرین عزیز و شرکت عظیم خودرو ۲۱ کلاس در قالب ۶ مدرسه با متراژ کلی ۳۰۰۰ متر مربع و اعتبار ۱۲ میلیارد طراحی و افتتاح می‌شود و این ۲۱ کلاس در مناطق کمتر برخوردار بروجرد بوده و قطعا برای دانش آموزانی است که لیاقت و شایستگی تحصیل و علم آموزی در چنین مدارسی را دارند.

مهرافزون ضمن قدردانی از مشارکت خیّرین در امر توسعه و احداث فضاهای آموزشی در بروجرد همچنین شرکت عظیم خودرو که در امر ساخت مدرسه این روستا اقدام کرده است، اضافه کرد: در راستای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در توسعه فضاهای آموزشی در بروجرد اقدامات خوب و مؤثری با همت و مشارکت خیّرین مدرسه ساز در زمان مسندبنده خدمتگزار اتفاق افتاده است و امروز همگی شاهد افتتاح یکی از این مدارس در روستای گنجینه بنام مدرسه فتح المبین با ۱۲ کلاس درس در دو طبقه با زیر بنا ۱۰۰۰ متر و دیوار کشی محوطه هستیم و خوشحالیم که امروز در جمع مردم روستای گنجینه مدرسه‌ای را افتتاح می‌کنیم که به همت شرکت عظیم خودرو و با مشارکت خیران مدرسه‌ساز احداث شده و به‌عنوان یک ظرفیت آموزشی و تربیتی برای فرزندان این روستا و آینده‌سازان ایران اسلامی عزیزمان مورد استفاده قرار می‌گیرد که امید است با تلاش مجدانه در آینده‌ای نزدیک شاهد حضور و مشارکت هرچه بیشتر خیرین در امر مقدس مدرسه سازی در بروجرد باشیم.

وی بیان کرد: بروجرد از نظر تراکم جمعیت دانش آموزی و وسعت دومین شهر استان است و بیش از ۶۴ هزار دانش آموز و ۴۵۰فضای آموزشی دارد و نگاه ویژه از سوی مسئولین به ویژه اداره نوسازی در امر مدرسه سازی و تجهیزات مدارس را می‌طلبد و همچنین در حال حاضر حدود ۶۰ درصد مدارس بروجرد فرسوده و حدود ۷۰ درصد محوطه حیاط مدارس نیاز مبرم به آسفالت دارند و مدارس فرسوده و فاقد محوطه سازی زیبنده دانش آموزان این شهر نیست. 

وی ادامه داد: در آستانه فصل بارندگی هستیم و بخش اعظمی از مدارس بروجرد نیاز به ایزوگام و تعمیر و مرمت سیستم‌های گرمایشی دارد و امیدواریم همانطور که تاکنون اداره نوسازی مدارس استان در امر بهینه سازی و ساخت مدارس یار و مدد ما بوده‌اند، می‌طلبیم که همچون گذشته در جهت رفع مشکلات مدارس این شهر حامی و پشتیبان ما باشند. 

مدیر آموزش و پرورش بروجرد عنوان کرد: همانطور که می‌دانید آموزش و پرورش به عنوان بهره‌بردار است و بنده بر خود وظیفه می‌دانم از طرف خودم و حوزه ستادی و صف مدیریت آموزش و پرورش زحمات و خدمات خیرین به ویژه عظیم خودرو، اداره کل نوسازی استان و همه دست‌اندرکارانی را که به هر نحو در ساخت و ساز این مدرسه و اتمام پروژه آن قدم برداشته و تلاش کرده‌اند سپاسگزاری کنم و دست رنج همه عزیزان را ارج می‌نهم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی نوسازی مدارس مدارس خیرین مدرسه ساز آموزش و پرورش عظیم خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۳۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است