Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مهرافزون روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مدرسه سازی و کمک به مدارس مصداق صدقه جاریه و باقیات الصالحات است که فرد خیر از برکات آن در دنیا و آخرت بهرمند می شود و باید تلاش کرد که مدرسه سازی توسط خیرین به یک فرهنگ و باور عمومی تبدیل  شود.

وی با تاکید بر اهمیت ورود خیرین به امر مدرسه‌سازی و توسعه علمی کشور افزود: بسیاری از دانشمندان، نخبگان و مسوولان کشور تحصیلات خود را در مدارس خیرساز انجام و به جایگاه‌های بالا رسیده‌اند و این افتخاری بزرگ برای خیران مدرسه ساز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: توجه خیرین نیکوکار به امر مدرسه سازی نشان‌دهنده‌ شناخت صحیح جامعه از اهمیت تعلیم و تربیت آینده سازان این سرزمین است.

مهر افزون اضافه کرد: درسند تحول بنیادین یکی از راهبردهای اصلی را بسط و گسترش عدالت آموزشی قرار داده‌اند زیرا عدالت آموزشی است که زمینه را برای دستیابی به عدالت اجتماعی فراهم می‌کند درهمین راستای در جهت رفع مشکلات دانش آموزان روستای همت آباد و برخورداری ازیک مدرسه استاندارد مصداق واقعی گسترش عدالت آموزشی برای دانش آموزان این روستا است.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد ادامه داد: این واحد اموزشی در زمینی با زیربنای ۹۶۰متر مربع، ۶ کلاس درس و ۱۳ اتاق اداری و آزمایشگاه، ۶ چشمه سرویس بهداشتی، یک هزار متر مربع محوطه به صورت آسفالتی و بتنی، زیربنای سرایداری ۶۵ متر مربع، طول دیوار ۱۷۰ متر و  اعتبارات ملی و مشارکتی بانک پاسارگارد در نظر گرفته شده است.

وی یااور شد: ساختمان به صورت اسکلت بتنی در دوطبقه  و دیوار ها از پنل ۳d به صورت سبک و عایق حرارتی صوتی و پنجره های به صورت دوجداره می باشد.

مهر افزون در خصوص ساخت این مدرسه ادامه داد: زمین این مدرسه توسط اهدا کنندگان خانواده های باقری و شجاعی برای ساخت مدرسه اهدا گردید و بانک پاسارگاد نیر در راستای کمک به آموزش و توسعه پایدار کشور و محرومیت زدایی ساخت این مدرسه را درطول مدت ۱۹ ماه با رعایت اصول استاندارد آموزشی انجام داد.

 مهرافزون از مهیا نمودن تمامی بسترهای لازم برای حضور خیرین مدرسه ساز در شهرستان بروجرد خبر داد و گفت: امید است با تلاش مجدانه درآینده ای نزدیک شاهد حضور و مشارکت هرچه بیشتر خیرین در امر مقدس مدرسه سازی باشیم.

در آیین افتتاح و بهره‌برداری از این واحد اموزشی معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد، مدیرعامل بانک پاسارگاد، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس لرستان، مدیر آموزش و پرورش بروجرد و جمعی از مسوولان استانی و شهرستانی حضور داشتند.

برچسب‌ها مدارس بروجرد افتتاحیه لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس بروجرد افتتاحیه مدارس بروجرد افتتاحیه لرستان اخبار کنکور مدرسه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۱۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: دستگاه آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد و کاری که خیرین در حوزه تعلیم و تربیت انجام می‌دهند از جهات مختلف ارزشمند است.

آیت‌الله مصطفی محامی شامگاه جمعه در همایش استانی خیرین مدرسه یار ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیرین در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت اظهار کرد: خداوند متعال در قرآن کریم بیان داشته: "وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا" زنده کردن یک انسان همانند حیات بخشیدن به کل جامعه و زنده کردن همه انسان‌هاست و در مقابل آن عنوان می‌کند:" مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا" اگر یک نفر را از بین ببرد مانند این است که همه مردم را از بین ببرد.

امام جمعه زاهدان افزود: در تفسیر این آیه شریفه، بزرگان نظرات مختلفی را عنوان کرده‌اند از اینکه یک تشبیه برای بیان عظمت کار بوده و یا با این تعبیر که یک فرد می‌تواند مبدا تولید نسل باشد و لذا احیای یک نفر احیای یک نسل است.

آیت‌الله محامی بیان کرد: در ادبیات قرآنی حیات منحصر به این حیات مادی نیست بلکه عقل، اندیشه و علم اوست و بر این اساس دستگاه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت دستگاه احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد لذا کاری که شما در آموزش و پرورش انجام می‌دهید از جهات مختلف ضریب می‌خورد.

وی ادامه داد: بر اساس همین نگاه انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده است به خصوص که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی است و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیروهای با استعداد است که متاسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه‌ است.

 امام جمعه زاهدان تصریح کرد: خیرین باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.

 نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این احیا دارای فرایندی است که بخشی در تامین امکانات و سخت‌ افزار و بخشی در تهیه نرم افزار از جمله برنامه، معلم و اساتید است و این دو مجموعه باید با هم هماهنگ و در یک راستا حرکت کنند.

وی عنوان کرد: مهم‌تر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آن‌هاست و در این جهت نیازمند استفاده از نیروهای توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبودهای ماست و باید در جهت آموزش نیروها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

آیت‌الله محامی بیان کرد: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور است و بسیاری از روستاها پراکنده هستند و طبعأ ساخت مدارس در همه این نقاط امکان پذیر نیست و باید در نقاطی با تمرکز جمعیت ساخت مدارس شبانه‌روزی را دنبال کنیم که در این صورت با توجه به حضور دانش آموزان در مدارس فرصت تعلیم و تربیت بیشتر به صورت شبانه روزی وجود دارد.

وی عنوان کرد: دل کودکان مانند یک کاغذ سفید است و موقعیت شکل گیری شخصیت عقلانی، علمی، فرهنگی، اخلاقی و... در همین دوران کودکی است و اگر در این ایام کار به خوبی صورت گیرد این دانش آموز در آینده پا به هر عرصه‌ای که بگذارد راه درست را خواهد رفت و در غیر این صورت چندان فرد موثری نخواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف در اردبیل
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف
  • رتبه برتر معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در کشور
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است