Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این روزهای کرونایی که بروجرد در شرایط قرمز کرونایی قرارگرفته اغلب والدین ابتدا خواستار تعطیلی مدارس در سال تحصیلی آینده هستند و براین باورند برای حفظ سلامت چند میلیون دانش آموز بهتر است سال تحصیلی به عقب افتاده یا کلاس های درس به صورت غیرحضوری برگزار شود.

برخی دیگر از والدین نگرانند زیرا تعطیلی ناگهانی مدارس در اسفندماه سال گذشته به دنبال شیوع ویروس کرونا و تغییر شیوه آموزش از حضوری به غیرحضوری به دلیل نبود زیرساخت‌های مناسب در بروجرد، دانش‌آموزان، والدین و معلمان را برای پیگیری آموزش مجازی از طریق شبکه شاد به دردسر انداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال شور و نشاط ثبتنام و بازگشایی مدارس با کرونا جای خود را با استرس و اضطراب تغییر داده و حتی دانش آموزان شور و نشاطی برای شروع سال تحصیلی ندارند.

والدین که تجربه خوشایندی از آموزشهای مجازی در اواخر سال تحصیلی گذشته ندارند امسال علاوه بر دغدغه حضور فرزندان در مدارس و خطر کرونا نگران شیوه تدریس مجازی نیز هستند.

اکنون به گونه ای ذهن بیشتر والدین درگیر بخش آموزشی شده که اغلب والدین و حتی دانش آٍموزان  فضای مجازی را به دلیل نبود زیرساختها و مشکلات گذشته چندان مناسب تدریس نمی دانند.

علاوه بر استرس والدین از کرونا در سال تحصیلی والدین هیچ برنامه ای برای خرید لباس فرم مدارس، خرید نوشت افزار، کیف و کفش ندارند و  بیشتر اولیاء نگران سلامت دانش آموزان و فرآیند آموزشی آنان هستند.

برخی از اولیا برغم ثبت نام فرزندان خود اما حتی از سفارش کتاب در سامانه الکترونیکی نیزبرای فرزندانشان تردید داشتند چون تصمیمی قاطع برای فرستادن فرزندان خود به مدرسه به دلیل شیوع کرونا و به خطرافتادن سلامت فرزندشان درسال تحصیلی نداشتند.

برخی والدین مدارس پایه اول ابتدایی نگرانند که چگونه دانش آموزی که دستگاه هوشمند برای پیوستن به شبکه شاد ندارد، درکلاس درس معلم حاضرشود و یا دانش آموزانی که درمدارس حضور پیدا می کنند آیا بدون نظارت می توانند ازخود درمقابل ویروس کرونا مراقبت کنند.

نگرانی اولیا از سخت بودن آموزش الفبا به دانش آموزان کلاس اول از طریق شبکه شاد یا تلویزیون کار سختی است و قطعا والدین مجبور به کمک گرفتن از معلم خصوصی هستند.

همچنین برخی از دانش آموزان پایه اول مقطع دوم متوسطه تدریس دروس رشته ریاضی در شبکه های مجازی و تلویزیون را بسیار مشکل دانستند و براین باورند این دروس نیاز به صرف زمان زیادی بین استاد و شاگرد دارد.

لازم به ذکر است بسیاری از والدین که سالها فرزندانشان در مدارس غیرانتفاعی تحصیل کرده اند امسال از ثبت نام دراین مدارس به دلیل کرونا امتناع کرده و براین باورند هزینه مدارس غیرانتفاعی را برای کمک گرفتن از معلم خصوصی برای فرزندان نمایند.

آنچه هراس را دردل والدین دراین روزها بیشترکرده این است که آیا ویروس کرونا وارد مدارس می شود و سلامتی دانش آموزان را به مخاطره می اندازد یا مدیران آموزش و پرورش با تدابیر اندیشیده شده اجازه ورود کرونا را به داخل مدارس نمی دهند.

فاطمه امیدی  مادریکی ازدانش آموزان بروجردی  که دخترش در پایه پنجم ابتدایی تحصیل می کند، گفت: بازگشایی مدارس از یک سو استرس زاست و تدریس مجازی از سوی دیگر و به دلیل کرونا والدین و دانش آٍموزان دچار تعارض شده اند.

وی تاکید کرد: مسوولان امر باید برای سلامت و بهداشت مدارس بیشتر حساسیت داشته باشند و قبول کنند  پیوستن به شبکه شاد دارای مشکلات زیادی است.

وی گفت: وقتی دانش آموز فاقد گوشی هوشمند است و والدین شاغل در محل کارشان هستند، حال چگونه درکلاس درس معلم حاضرشوند.

وی ادامه داد: عده ای از اولیا هم به دلیل حضور فرزندانشان درمدارس ترس دارند که دانش آموزان بدون نظارت می توانند ازخود درمقابل ویروس کرونا درفضای کلاس ،حیاط مدرسه و مسیر رفت و آمد مراقبت کنند.

محمد حسین معظمی دیگراولیای بروجردی گفت: طرح زوج و فرد نیز نمی تواند موفق باشد زیرا بازهم دانش آموز باید از منزل خارج و  کرونا سلامت دانش آموزان را تهدید می کند چرا که  دانش آموزان ابتدایی نمی توانند به درستی به دور از والدین پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و برلزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی پایبند باشند.

وی اظهارداشت: آیا مدیران مدارس دانش‌آموزان هر کلاس را با توجه به مساحت کلاس و تعداد دانش‌آموز و نوآموز به‌گونه‌ای توزیع می کنند که حفظ حداقل فاصله مورد انتظار مطابق پروتکل‌های بهداشتی امکان‌پذیر باشد.

وی یادآورشد: با توجه به مدت کمی که تا شروع سال تحصیلی جدید باقی مانده است اما مدیران مدارس هنوز به اولیا اعلام نکرده اند که کلاس های مدارس براساس کدام وضعیت دایر می شودو حتی کتاب های درسی ثبت نام شده به دانش آموزان تحویل داده نشده است.

وی تاکید کرد: اگر یک دانش‌آموز به کرونا مبتلا شود سلامت بسیاری ازدانش‌آموزان، معلمان و وحتی خانواده های آنان به مخاطره می افتد.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد گفت:  در مناطق سفید کلاس های درس با رعایت پروتکل های بهداشتی تشکیل می شود.

محمد مهرافزون اظهارداشت: براساس شیوه نامه وزارتخانه ای در وضعیت زرد و در صورت ضرورت تقسیم دانش‌آموزان و نوآموزان یک کلاس به ۲ گروه به‌ منظور رعایت فاصله‌گذاری انجام می شود.

وی خاطرنشان کرد: مدیرمدرسه موظف است دانش‌آموزان و نوآموزان هرکلاس را با توجه به مساحت کلاس و تعداد دانش‌آموزو نوآموز به‌ گونه‌ای توزیع کند که حفظ حداقل فاصله مورد انتظار مطابق پروتکل‌های بهداشتی امکان‌پذیر باشد.

وی با بیان اینکه ممکن است دروضعیت زرد مدارس با حضور تمام یا بخشی از دانش‌آموزان و نوآموزان دایر باشند، اضافه کرد: در این صورت لازم است مدیران مدارس ازسامانه شاد برای انجام فعالیت‌ها و تکالیف درسی نوآموزان یا دانش‌آموزان با نظارت و هدایت والدین و ارائه بازخورد توسط معلمان آن‌ها استفاده شود.

 مهرافزون تاکید کرد: براساس این شیوه نامه در وضعیت قرمز فعالیت‌های آموزشی و تربیتی به‌صورت مجازی در سامانه شاد یا با استفاده ازسایر روش‌ها متناسب درتمام‌روزهای هفته انجام می‌شود در این وضعیت حضور و غیاب دانش آموزان و نوآموزان، ارائه درس جدید، ارزشیابی، تعیین تکالیف و سایر فعالیت‌های مرتبط با فرآیند آموزش و یادگیری درسامانه شاد استمرار می‌یابد.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد گفت: مانور پروژه مهر برای آمادگی در بازگشایی مدارس ر در ۴۳۵ فضای آموزشی شهر و روستا برگزار شد.

مهر افزون  اظهارداشت: پروژه مهر یک فرآیند برنامه محور است و برای اجرای آن نیاز به یک برنامه ریزی مدون و منظم دارد که از اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹ در دستور کار قرار گرفته و مدیران مدارس به عنوان متولیان اجرای پروژه مهر را در قالب آیتم های مشخص شده آغاز کردند.

وی افزود: امسال به خاطر شرایط کرونایی برای آماده سازی دانش آموزان از ۱۵ شهریور زنگ مدارس در بستر شبکه ی شاد به صدا در می آید و دانش آموزان بر سر کلاس های درس حضور می یابند و فعالیت های آموزش خود را شروع می کنند.

مهرافزون اضافه کرد: هدف از برگزاری مانور پروژه مهر برای بازگشایی مدارس ایجاد فضای آرام برای دانش آموزان در بستر فضای فیزیکی و مجازی است که دانش آموزان با آسودگی خاطر سال تحصیلی خود را آغاز می‌کنند و اولیای آن ها نیز دغدغه و نگرانی برای دانش آموزان خود نداشته باشند.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد یادآور شد: آماده سازی، زیباسازی  بهسازی، تهیه تقویم سالانه، برنامه هفتگی، تشکیل شورای معلمان و دبیران ، رفع نواقص و کمبودهای مدارس، حضور دانش آموزان در برنامه شاد، برنامه ریزی برای آغاز هفته دفاع مقدس و اطمینان بخشیدن به دانش آموزان و خانواده ها با توجه به ویروس کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی از اهداف اساسی و مهم مانور پروژه مهر قبل از بازگشایی مدارس است.

وی جمعیت دانش آموزی بروجرد را  ۵۵هزار تن عنوان کرد و گفت: مهمترین هدف از پروژه مهر اجرای سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش است .

  مهرافزون تصریح کرد: تلاش و برنامه ریزی ما برای تحقق اهداف سند تحول است و امسال ۲۵ بسته تحولی از سوی وزارت آموزش و پرورش به استان ها ابلاغ شده که کاملا اجرایی است.

وی تاکید کرد: پروژه مهر رخداد ملی بوده و از سال های قبل نیز اجرا می شد که امسال کمیته سلامت دانش آموزان و فضای مجازی به این پروژه اضافه شده و اطلس دسترسی دانش آموزان استان به آموزش و مدرسه طراحی شده است.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا بروجرد لرستان وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا بروجرد لرستان وزارت آموزش و پرورش مدارس ویروس کرونا بروجرد لرستان وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان و نوآموزان پروتکل های بهداشتی بازگشایی مدارس آموزش و پرورش مدیران مدارس ویروس کرونا سال تحصیلی فعالیت ها پروژه مهر دانش آموز شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۰۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمودزاده معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با حضور در هنرستان دخترانه فنی و حرفه‌ای روشنگران منطقه ۴ تهران از نزدیک از نمایشگاه آثار و دستاوردهای فرهنگی و هنری دانش آموزان بازدید کرد.

محمود زاده با اشاره به اهمیت بالای مهارت آموزی و فراگیری تخصص در دوران تحصیل گفت: توجه به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و رشته‌های مهارتی شاید تا اندازه‌ای مورد غفلت قرار گرفته بوده که خوشبختانه در دولت سیزدهم عزم و اراده جدی بر تقویت آن وجود دارد و اقداماتی نیز صورت گرفته و در حال انجام است.

وی با اشاره به منویات و تأکیدات جدی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) پیرامون توجه به هنرستان‌ها و رشته‌های مهارتی گفت: ایشان در دیدار اخیر خود با کارگران نیز فرمودند که مدارس با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به اشتغال صحیح و راحت جوانان کمک کنند و این نشان از اهتمام ویژه به این حوزه را نشان می‌دهد چرا که هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای می‌توانند آینده شغلی و تحصیلی دانش آموزان را نیز رقم بزنند.

محمودزاده با تاکید بر این سخن مهم که ما باید دالان کنکور را به دالان اشتغال تبدیل کنیم، اظهار کرد: دانش آموزان در محیط مدرسه با یادگیری حتی یک مهارت می‌توانند در آینده نقش بسیار موثرتری را ایفا کنند، با این رویکرد دانش آموزان با تخصص و مهارت افزایی به امنیت شغلی و درآمدزایی نیز نزدیک شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نگرش به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای امروز بسیار تغییر کرده است، تصریح کرد: اکنون اولیا و دانش آموزان انگیزه و علاقه جدی تری به رشته‌های مهارتی دارند و استعدادهای مهارتی بسیار زیادی در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای ما مشغول به تحصیل می‌باشند.

وی با اشاره به اینکه دستاوردهای فنی و آثار مهارتی دانش آموزان بهترین تبلیغ برای رشته‌های فنی و حرفه است، گفت: البته در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز مهارت آموزی مورد تاکید قرار گرفته و وزارت آموزش و پرورش در راستای توسعه و تجهیز رشته‌های هنرستانی گام‌های اساسی برداشته است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: با برنامه ریزی های مستمر و پیگیری‌های عملیاتی، امیدواریم که در آینده بتوانیم ۵۰ درصد دانش آموزان متوسطه را تحت پوشش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای قرار دهیم و آموزش‌های پایه را حتی در مقاطع تحصیلی دبستان در مدارس آغاز نمائیم.

محمودزاده با اشاره به اینکه در سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی نیز توجه به هنرستان‌ها و رشته‌های فنی و حرفه‌ای بسیار مورد تاکید است، گفت: هم در زمینه تأسیس هنرستان‌های ضمیمه اقدامات خوبی در حال انجام است و از موسسین علاقه مند به تأسیس هنرستان غیر دولتی در قالب وام‌های خوداشتغالی از محل تبصره ۱۸ حمایت خواهیم کرد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ظرفیت بالای هنرستان‌های با رشته‌های هنری، گفت: شما دانش آموزان هنرمند که بهترین مبلغ هنر اسلامی و انقلابی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستید باید با خلق آثار ارزشمند خود در فضای رسانه‌ای نیز مؤثر باشید و با کنشگری‌های مؤثر پیرامون موضوعات مختلف جامعه نقشی جدی ایفا کنید.

کد خبر 6090359 علی قدمی

دیگر خبرها

  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌